EVO RJEČNICI I PROGRAMI ZA PREVOĐENJE KOJI SU VAM NA RASPOLAGANJU:

Zašto se ovo isplati? Ovdje ćete dobiti programe za prevođenje i rječnike za puno, puno, doista puno nižu cijenu nego po kojoj se inače mogu nabaviti bilo gdje! Programi za prevođenje i rječnici koji su ispod navedeni inače se prodaju po višestruko većim cijenama. Doslovno, uz proizvode ispod biti će link na kojem ćete moći vidjeti kolika je njihova regularna cijena. Ovdje je cijena i po 30 ili više puta manja! Evo, sve ove rječnike i sve programe za prevođenje koje vidite na ovoj stranici ZAJEDNO možete uzeti za 250 kn, a jedan jedini program inače zna koštati i po 2000 kn. Dakle, dobivate sve rječnike i sve ove vrhunske programe za prevođenje za jednokratnih 250 kn (32.80 eura ili 36.80 dolara)! Naravno, možete uzeti samo jedan program za samo 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara). Provjerite ispod sami! Kako je moguće da će cijena biti tako mala? Zato jer se ovdje prodaje moja osobna kolekcija programa i rječnika koju sam prikupio i koja okuplja sve najbolje alate za prevođenje bilo čega! Uostalom, pogledajte sami...

VRHUNSKI PROGRAMI ZA PREVOĐENJE:

Babylon Translation Software - Ovo nije besplatna verzija Babylon 10, ovo je premium verzija! Evo službene stranice: http://www.babylon.com/translation_software Inače se plaća 15 dolara MJESEČNO, možete vidjeti na službenoj stranici . Ovdje ga možete dobiti za jednokratnih 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara). Možete uzeti i cijeli paket sa svim programima za prevođenje koji se nalaze na ovoj stranici, pa je naravno i Babylon uključen unutra. Cijeli paket sa svim programima za prevođenje košta samo 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

SDL Trados Studio 2014 - Ovo nije verzija iz 2015, ovo je verzija 2014 koja vam daje u biti potpuno iste mogućnosti za prevođenje. Ne treba zaboraviti da nova verzija košta € 2595. Pogledajte na službenoj stranici. Starija verzija 2014 koštala bi oko € 800 - € 1000 manje, što je još uvijek vrlo mnogo. Ovdje ga možete dobiti za 80 kn, ili zajedno sa svim ostalim programima za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

IdiomaX Translation Suite - Ovo je verzija 7.0. Službena stranica na kojoj možete vidjeti da inače košta 149.95 dolara: http://www.idiomax.com/translation-software-suite.aspx Ovdje ga možete dobiti za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u sastavu paketa sa svim programima zajedno za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

Translution Pro - Da ovo je Translution, a ne Translation. Ovo je verzija 1.3.1 Jako dobar program za prevođenje koji inače košta 69.95 USD što možete vidjeti na službenoj stranici. Ovdje ga možete uzeti samoga za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u paketu sa svima zajedno.

Ace Translator - Ovo je verzija 14.0.1.1001. Inače košta 99.95 EUR što možete vidjeti na službenoj stranici. Ovdje 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u sastavu cijelog paketa za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

Skype Translator Pro - Ovo je verzija 5.2.1. Ovo nije najobičniji besplatni Skype translator koji ima svakakvih nesavršenosti, ovo je profesionalni Skype translator! Na službenoj stranici možete vidjeti da košta 45.99 dolara. Ovdje ga možete dobiti u sastavu paketa zajedno sa svim ostalim programima.

Systran Premium Translator - Ovo je verzija 6.0. Nova verzija 7.0 ima neke dodatke, ali u stvarnosti sa time i komplicira proces prevođenja. Verzija 6.0 je odlična i ovdje je možete samu uzeti za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara) ili u sastavu cijelog paketa. Na službenoj stranici možete vidjeti da košta oko 300 EUR. http://store.systran.eu/systran-7-business-translator.html

PROMT Professional 10 - Nova verzija, odličan profesionalni program za prevođenje. Uz normalno prevođenje, namijenjen prevođenju zahtijevnijih znanstvenih i obrazovnih tekstova. Inače košta od 450 dolara za Multilingual Edition. Pogledajte što sve nudi i koliko košta na službenoj stranici. Ovdje ga možete naručiti za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u paketu sa svima programima za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

PROMT Office - Verzija 10.0 - U odnosu na PROMT Professional ovo je nešto jednostavniji program za prevođenje, nešto lakši za korištenje i namijenjen prevođenju uobičajenog teksta. Inače košta 190 dolara za Multilingual Edition. Službena stranica navodi što sve nudi i koliko inače košta. Ovdje kod nas ga možete uzeti za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u paketu zajedno sa svim programima na našoj web stranici za samo 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

Linguatec Personal Translator - Verzija 14.0 Professional Multilanguage - Novija verzija 18.0 košta € 249,00 što možete vidjeti na službenoj stranici Ovdje kod nas možete uzeti verziju 14 koja se malo razlikuje od verzije 18 i to za 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili u sastavu paketa zajedno sa svime ostalim za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

LingvoSoft Suite English - Croatian - Verzija 2.1.28 iz 2008. Nova verzija ovog programa košta 149.95 dolara što možete pogledati na njihovoj stranici. Ova naša verzija je 50 kn (6.56 eura ili 7.36 dolara), ili zajedno sa svime zajedno 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

Encyclopedia Britannica 2015 - Ovo je Ultimate Edition. Na službenoj stranici možete vidjeti što sve nudi ovakva jedna enciklopedija. Kod nas je dobivate besplatno u sastavu paketa koji sadrži sve ove programe sa naše web stranice, a koji možete uzeti za 150 kn (19.68 eura ili 22.10 dolara).

Svi ovi programi za prevođenje koriste se tako da se instaliraju na računalo, te se onda upotrebljavaju kao i svaki drugi program na vašem računalu. Naravno, sve upute za instalaciju, kao i pomoć ako budete htjeli, biti će vam pruženi tako da ćete sigurno i lako koristiti na vašem kompjuteru ili laptopu sve što budete htjeli!

Neki kažu da se pojedini programi mogu pronaći na internetu, pa onda skinuti, provaliti zaštitu i dobiti ih potpuno besplatno. Da, ali to zahtijeva prvo jako puno vremena da se uopće pronađe program koji se traži, pa onda treba riskirati da se instalira i neki virus, pa da zablokira kompjuter...i to sve samo za jedan jedini program. Za jednu ovakvu cijelu kolekciju i za svaki program treba puno, puno vremena, puno pokušaja, virusa i živaca da bi se sve to besplatno pronašlo, osiguralo protiv virusa i spyware-a, te da bi se instaliralo i da onda na kraju sve radi i funkcionira kako treba! Umjesto gubljenja ogromno puno vremena i živaca ovdje ćete dobiti cijelu kolekciju na dlanu, odmah, bez rizika, bez živaca i za nikakve pare!

Programi koji su iznad prezentirani doista su vrhunska tehnologija za svakog ljubitelja jezika. Čak i ako niste prevoditelj ovakva jedna kolekcija predstavlja pravo bogatstvo na vašem računalu! Za samo 150 kn svi ovi programi doista su prava vrijednost i kolekcija koja pričinja zadovoljstvo i korist za svakoga tko se bavi jezicima ili jednostavno voli jezike! Ispod pogledajte koji su rječnici na raspolaganju...

 

RJEČNICI NA RASPOLAGANJU:

PDF RJEČNICI - Rječnici koji su u obliku PDF knjige i otvaraju se sa bilo kojim PDF programom, a najbolji je Adobe Reader ili Adobe Acrobat koji se mogu skinuti besplatno.

Anić, Klaić, Domović - Rječnik stranih riječi

Željko Bujas - Veliki hrvatsko-engleski rječnik

Dictionary of Food Science and Nutrition

Dictionary of Law

Dictionary of Agriculture

Oxford Dictionary of Mathematics

Dictionary of Abbreviations

 

RJEČNICI KOJI SE INSTALIRAJU- Instaliraju se i koriste kao svaki drugi program koji imate na računalu

Cambridge Advanced Learner's Dictionary 4.0 with Thesaurus - više informacija može se naći na slijedećoj stranici

Concise Oxford English Dictionary with Pronunciation - više informacija može se naći na slijedećoj stranici

Oxford Advanced Learner's Dictionary, 8th edition - više informacija može se naći na slijedećoj stranici

Oxford Business English Dictionary - više informacija može se pronaći na slijedećoj stranici

Oxford Collocations Dictionary - 2nd Edition - više informacija može se pronaći na slijedećoj stranici

Vocabulary Pic Dictionary Collection - Ovo je kolekcija koja se u stvari ne instalira, ali sadrži zvučne zapise, pa se ne radi samo o PDF knjigama. U kolekciji se nalaze: Heinle Picture Dictionary, Oxford Picture Dictionary - second edition, The New Oxford Picture Dictionary i Word by Word - picture dictionary second edition

Longman Contemporary English - ovo je verzija za iPad i mobilne uređaje sa operativnim sustavom iOS (apple).

Longman Dictionary Of Contemporary English - verzija za računala. Više informacija na slijedećoj stranici

Merriam-Webster Dictionary Collection 2014 - Kolekcija sadrži: The Merriam-Webster Dictionary and Thesaurus, Merriam-Webster's 11th Collegiate Dictionary and Thesaurus, Merriam-Webster's Medical Desk Dictionary, i Merriam-Webster's Spanish-English Dictionary.

 

Sve rječnike, dakle i PDF rječnike i instalacijske rječnike možete dobiti u paketu za 150 kn. Razmislite, sve ove rječnike za samo 150 kn! Inače bi pojedini od njih sami samcati koštali daleko više!

Ako želite i cijeli paket programa za prevođenje i cijeli paket sa svim rječnicima, dakle sve ukupno što je ovdje uopće izloženo, cijena je 250 kn.

Dakle:

A) Pojedinačni program za prevođenje - 50 kn (6.56 eura ili 7.36 američkih dolara)

B) Svi programi za prevođenje (njih 11) - 150 kn (19.68 eura ili 22.10 američkih dolara)

C) Pojedinačni rječnik ne prodajemo. Svi rječnici, i PDF rječnici (njih 7) i instalacijski rječnici (njih 9 od kojih su 2-ije kolekcije sa opet više rječnika) - 150 kn (19.68 eura ili 22.10 američkih dolara)

D) Paket sa svim mogućim programima za prevođenje i sa svim rječnicima koji su iznad prezentirani - 250 kn (32.80 eura ili 36.80 američkih dolara)

Narudžbenica:

     Ime i prezime:

     e-mail adresa:

     Ulica i broj:

     Grad:

     Poštanski broj:

     Što želite: A, B, C ili D? Koji način plaćanja?


NAČINI PLAĆANJA:

Imate četiri mogućnosti.

ZA ONE KOJI SE NALAZE U HRVATSKOJ:

1. Način plaćanja - otkupna pošiljka

Kako se plaća putem otkupne pošiljke? Nakon što naručite poslat ćemo vam otkupnu pošiljku putem hrvatske pošte. Cijenu plus poštarina (16 kn) platiti ćete pouzećem, poštaru kada vam dostavi pošiljku. Pošiljka će sadržavati DVD disk na kojem ćete imati ono što ste naručili i sve što vam je potrebno da bi to mogli koristiti. Ako poštar nikoga ne pronađe kod kuće, ostaviti će vam obavijest pa ćete pošiljku podići u pošti. U ovom slučaju ništa ne plaćate dok ne dobijete pošiljku!! Ukoliko odaberete ovaj način plaćanja, u ovo veliko polje prilikom ispunjavanja upišite: Otkupna pošiljka.

2. Način plaćanja - uplata na račun

Nakon što ispunite narudžbenicu, dobiti ćete na vaš email broj računa i sve potrebne podatke za uplatu. Nakon toga otići ćete do najbliže poslovnice Privredne Banke Zagreb. Dođete na šalter i kažete službenici da želite uplatiti na račun. Nakon što ste uplatili poslati ćete email na našu email adresu. U emailu ćete samo napisati uplaćeno i datum uplate. To je sve! Odmah vam na vašu adresu šaljemo DVD disk sa svime što želite, ili ako se radi o pojedinačnom programu možete dobiti poseban link sa kojeg ćete preuzeti program na svoj kompjuter.

Ukoliko odaberete ovaj način plaćanja u veliko polje upišite: Uplata na račun, i nakon što naručite dobiti ćete na vaš email sve potrebne podatke za uplatu. Ovaj način plaćanja je i jeftiniji budući da ne plaćate poštarinu.

3. Način plaćanja - internet bankarstvo

Naravno, uplatu možete izvršiti i putem internet bankarstva. Ako imate internet bankarstvo omogućeno od strane vaše banke, dakle ako imate već mogućnost da provjeravate stanje vašeg računa u banci na internetu i da na internetu plaćate vaše račune, onda možete izvršiti uplatu i od doma preko internet bankarstva. Odmah vam na vašu adresu šaljemo DVD disk sa svime što želite, ili ako se radi o pojedinačnom programu možete dobiti poseban link sa kojeg ćete preuzeti program na svoj kompjuter.U veliko polje upišite: internet bankarstvo i dobiti ćete sve podatke potrebne za uplatu na ovaj nacin. Naravno, i kod ovog načina plaćanja za razliku od otkupne pošiljke ne plaćate poštarinu.

4. PayPal - kreditne i debitne kartice plaćanje online

Uplatu možete izvršiti i putem PayPal servisa. Da bi platili putem PayPal servisa morate imati PayPal račun te kreditnu ili debitnu karticu koju ste registrirali u vašem PayPal računu. U polje Napomena upišite: PayPal i dobiti ćete sve potrebne podatke za uplatu. Kod ovog načina plaćanja za razliku od otkupne pošiljke ne plaćate poštarinu.

 

NAPOMENA: Vašu Email adresu se mora obavezno točno upisati kako bi vam mogli poslati potrebne podatke!

Dvoumite se? Imate program za prevođenje ili rječnik za predložiti? Slobodno recite što mislite. Postavite pitanje

 

ZA ONE KOJI ŽIVE IZVAN HRVATSKE:

Možete platiti putem PayPal servisa ili Western Uniona. Za PayPal morate samo imati debitnu ili kreditnu karticu, te sve plaćate od doma. Ispunite narudžbenicu iznad i u veliko polje upišite koji od ova 2 načina želite. Mi ćemo vam odmah na vaš email poslati sve podatke potrebne potrebne da bi izvršili uplatu. Hvala.

 

Frano Mikić

Kontakt: email adresa:

franomikic@gmail.com